Verzenden en retourneren

Gratis verzending
Wij versturen onze producten gratis binnen Nederland en België bij een bestelbedrag boven € 20. Voor bestellingen onder de € 20 rekenen wij € 6,95 aan verzendkosten.

Levertijd

Producten die op werkdagen voor 17.00 uur worden besteld, worden dezelfde dag nog verzonden en zijn de volgende dag in huis. Producten die op zaterdag en zondag worden besteld, worden op maandag verzonden en zijn op dinsdag in huis.

Feestdagen
Producten die besteld worden op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Er worden geen producten geleverd op feestdagen.

Retourneren
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Phipower vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Phipower in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Phipower aanbiedt het product zelf af te halen, mag Phipower wachten met terugbetalen tot Phipower het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De Phipower gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Te nemen stappen voor retour:
1) vul onderstaand retour formulier in met uw naam, bestelnummer, e-mail adres en reden van retour en klik op versturen.

2) stuur vervolgens het product retour naar het volgende adres:

Retour adres:
Phipower
Markenhaven 28
3826 AC Amersfoort
The Netherlands

Overige vragen
Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u ons tijdens kantoortijden altijd bellen op: 085-303 35 00.